Kylpyhuone, keittiö ja muut kodin tilat

AvalonCoating-pinnoitus – kodin kaikille pinnoille

Haluatko, että kotisi pysyy puhtaana pidempään? AvalonCoating-pinnoitus on fiksu ratkaisu tilojen puhtaanapitoon.

Pinnoite muodostaa pintaan suojaavan kalvon, joka estää lian ja mikrobien tarttumista. Näin siivousaikaa ja pesuaineita säästyy huomattavasti, ja pinnat pysyvät puhtaana pidempään. AvalonCoating-pinnoitus antaa sinulle siistimmän kodin vähemmällä siivoamisella.

Pinnoituksella voidaan suojata esimerkiksi kylpyhuoneen ja  keittiön pinnat. Muita pinnoitettavia kohteita ovat WC, kodinhoitohuone sekä ikkunat, peilit ja lattiat. Hinnastosta löydät arvioidun kustannuksen yleisimpiin pinnoituskohteisiin. 

 

Kiinnostuitko?

AvalonCoating-pinnoituksen tekee koulutettu ammattilainen. Tilaa ammattilainen ilmaiseksi kotiisi arvioimaan työmäärä ja kustannus juuri sinun tarpeidesi mukaiselle pinnoitukselle. 

Ole huoleti: arviokäynti ei sido sinua mihinkään, eikä velvoita tilaamaan pinnoitusta, jos tulet toisiin aatoksiin. 

Tilaa ilmainen arviokäynti oheisella täyttämällä oheinen lomake ja lähettämällä se. Mobiilikäyttäjä: Tilaa tästä ilmainen arviokäynti.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä: Petri Sorsa +358 40 5037896

 

Tärkeimmät pinnoitus­kohteet

 • kylpyhuoneet: lattiat, seinäpinnat, kylpyhuonekalusteet, peilit
 • keittiöt: keittiökalusteet, pöytäpinnat, lattiat, seinäpinnat
 • ikkunapinnat, peilit
 • lattiapinnat

 

Konseptiesittely

Asiakas voi tilata suojapinnoituksen ammattilaisen tekemänä avaimet käteen-periaatteella.

Toimiva suojapinnoitus edellyttää, että pinnat ovat ehjiä ja puhtaita. Pinnoitusveloitus sisältää viimeistelevän puhdistuksen, joten lähtökohtaisesti normaali hyvä siisteystaso riittää. Voit halutessasi sopia myös tuntiveloituksellisen peruspuhdistuksen samanaikaisesti pinnoitustilauksen kanssa.

Pinnoitus vie aikaa muutaman tunnin, sen jälkeen on syytä varautua vähintään kuuden tunnin evakkoon, jotta pinnoitteet saavat rauhassa kuivua ja saavuttaa riittävän keston. Suositeltavinta on ottaa pinnoitettu koti käyttöön seuraavana päivänä.

Tällä hetkellä pinnoituspalvelu on tarjolla rajoitetulla alueella; Tampereen, Jyväskylän, Lahden, Kuopion, Vaasan, Oulun, Ylivieskan ja Kajaanin talousalueilla, tarkempi kuntakohtainen informaatio löytyy ”Toimitusehdot”-kohdasta.

Hinnasto

Hintaesimerkit

Kodin suojapinnoittaminen on edullisempaa kuin arvaatkaan! Hintaan vaikuttaa luonnollisesti pinnoitustyön kattavuus ja pinnoitettavan tilan koko.

Hintaesimerkkejä normaalikokoisista kodin tiloista (sis. alv 24 %):

 • keittiö 400 €
 • kylpyhuone 450 €
 • kodinhoitohuone 350 €
 • erillinen WC 200 €
 • Ikkunapinnat
  • normaalikoko 50 € / pinta
  • Isot ikkunat 100 € / pinta
 • muut erilliset pinnat 8 € /m²

Kohteiden tarkat hinnat määritellään arviokäynnin yhteydessä, ne vaihtelevat pinta-alojen ja -materiaalien mukaan. Arviokäynti on maksuton.

Pinnoitustyö on kotitalousvähennyskelpoista työtä.

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Pinnoituspalvelun toiminta-alue laajenee koko ajan mukaan tulevien uusien pinnoittajien myötä. Tällä hetkellä palvelu on saatavilla pilottiluonteisesti seuraavien kuntien alueella: Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä, Jyväskylä, Muurame, Laukaa, Toivakka, Uurainen, Petäjävesi, Kuopio, Siilinjärvi, Lapinlahti, Suonenjoki, Leppävirta, Tervo, Lahti, Asikkala, Hollola, Orimattila, Vaasa,  Mustasaari, Oulu, Kempele, Ylivieska, Kalajoki, Kokkola, Kälviä, Kannus, Pyhäjoki, Raahe, Sievi, Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Pyhäntä, Siikalatva, Haapavesi, Nivala, Kärsämäki, Vihanti, Oulainen, Liminka, Tyrnävä, Muhos, Utajärvi, Puolanka, Vaala, Paltamo, Kajaani, Pudasjärvi, Taivalkoski, Ii, Simo, Kemi, Tornio, Lumijoki, Hailuoto

Pinnoitus toteutetaan yhteisesti sopien, mahdollisuuksien mukaan asiakkaan toivomana ajankohtana. Toimitusaika on enintään 14 päivää arviokäynnistä, ellei pidempää erikseen sovita.

Pinnoittajat ovat koulutuksen saaneita ammattilaisia. He ovat ehdottoman luotettavia ja täydellisesti vaitiolovelvollisia.

Pinnoitajan matka- ja pysäköintikustannuksista sovitaan arviokäynnin yhteydessä. Arviokäynti on maksuton.

Pinnoitus laskutetaan jälkikäteen. Maksuehto on 21 päivää pinnoituksesta, viivästyskorko on 7 %. Tilaaja vakuuttaa, ettei aiempia maksuhäiriöitä ole ja antaa oikeuden tarkistaa luottotietonsa.

Puhdistusohjeet

Pinnoitettujen tilojen puhtaanapito on aiempaa helpompaa. Seuraavassa yhteistyökumppanimme Kiilto Oy:n laatimat ohjeet kodin puhdistukseen.

WC, kylpyhuone ja sauna

Laatoitetut pesuhuoneen seinät ja lattiat

 • Tee pesuliuos Kiilto Kodinpuhdistajasta.

 • Levitä liuos pinnoille

 • Pese seinät harjalla tai hankauspesimellä. Pese lopuksi lattia.

 • Huuhtele ja kuivaa.

WC-istuin ja käsienpesuallas

 • Suihkuta Kiilto WC-puhdistajaa tai Kiilto Kodinpuhdistajaa käsienpesualtaaseen. Pyyhi allas ja hana puhtaaksi. Huom. älä suihkuta puhdistusainetta suoraan hanaan.

 • Suihkuta Kiilto WC-puhdistajaa WC-pytyn ulkopinnoille, kannelle ja renkaalle.

 • Levitä Kiilto WC-geeliä WC-pytyn sisäpinnoille ja istuimen reunuksen alle.

 • Harjaa pytty WC-harjalla ja huuhtele.

 • Pyyhi muut pinnat puhtaaksi mikrokuitupyyhkeellä.

Keittiö

Keittiön pintojen päivittäiseen puhdistukseen sopii Kiilto Keittiöpuhdistaja Spray. Suihkauta pyyhkeeseen ja pyyhi pinnat. Tuote sopii kaikille vettä sietäville pinnoille.

Muut tilat

Kodin muiden pintojen puhdistukseen sopii Kiilto Kodinpuhdistaja. Tee pesuliuos etiketin ohjeen mukaan. Pyyhi laminaatti ja parkettipinnat nihkeällä pyyhkeellä. Muovi- ja kivipinnat voi pestä kosteammalla pyyhkeellä.

 

 

  Tilaa ilmainen arviokäynti

  Pinnoitettavat kohteet:

  Tilaajan tiedot