Ajoneuvot

Avalon®

-ajoneuvotuotteet

Avalon® -ajoneuvotuotteet sopivat uusille ja käytetyille autoille, helpottavat puhtaanapitoa, vähentävät naarmuuuntumista ja tuottavat pitkäkestoisen kiillon. Ne suojaavat ajoneuvon maalipintaa ja säilyttävät ajoneuvon arvon pidempään.

Likaa hylkivä kestopinnoite Sinulle, joka arvostat parasta!

Millidyne Oy on kehittänyt ja lanseerannut täysin uudenlaisen likaa ja vettä hylkivän Avalon®-pinnoitesarjan ajoneuvoille. Ominaisuuksiltaan ja käytettävyydeltään mullistavat pinnoitteet on kehitetty Pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin, joten ne vastaavat parhaiten suomalaisen autoilijan tarpeisiin.

Avalon® pohjautuu vuosien kehitystyöhön ja kokemuksiin erilaisissa vaativissa teollisuusympäristöissä. Jatkuva tuotekehitys takaa uusimman teknologian siirtymisen Avalon®-tuotteisiin.

Pitkälle kehitetty täysin suomalainen tuotesarja

Avalon® on kestopinnoite, joka antaa joneuvoille upean kiiltävän pinnan. Käsittely suojaa kaikkia ajoneuvon pintoja ja tekee niistä erittäin hydrofobisen eli vettä ja likaa hylkivän. Teho perustuu Millidyne Oy:n pinnoiteinnovaaioihin. Avalon®-pinnoitukset teetetään aina valtuutetuilla alan ammattilaisilla.

Avalon® Safire

Avalon® Safire on erittäin korkealaatuinen pinnoite, joka aikaansaa kestävän suojan ajoneuvon maali- ja muovipinnoille sekä vanteille.

Avalon® Glass

Avalon® Glass on voimakkaasti vetä hylkivä pinnoite, joka suojaa kaikki ajoneuvon lasipinnat. Pinnoitus säästää lasinpesunestettä ja tuulilasinpyyhkijöitä.

Avalon® HM

Avalon® HM on erityisesti raskaille ajoneuvoille ja työkoneille suunniteltu kovapinnoite, joka hylkii voimakkaasti vettä ja likaa.

Käsittelypisteverkostoa rakennetaan parhaillaan.